Kenyeret az inségeseknek
Správa o tom, že v Stropkovskom okrese sa uskutočnila akcia na podporu chudoby. Bolo rozdelených 4000 korún prostredníctvom okresného notariaátu v Stropkove v apríli roku 1914.