Uj lap
Správa o začatí vydávania týždenníka "Gálszécs-Töketerebes" dňa [18.04.1914]. Redakciu tvorí tím: šéfredaktor Dr. Vojtech (Béla) Palásthy, redaktori Viktor Székely a Dr. Ľudovít Sárkány. Hlavný spolupracovníkom s astal Jozef Pázmány.