Uj központ
Správa o sprevádzkovaní novej telefónnej ústredne v Snine v roku 1914. Predplatitelia: Dr. Vojtech Balázs, četnícka stanica, gróf Otto degenfeld, obecný úrad, slúžnovský úrad, lesný úrad grófstva.