Alapitási tervezet és részvényaláirási felhivás - Harmatta, Andor
Informácie o zakladaní hospodárskej banky v Humennom v máji 1914. Hlavným organizátorom je Ondrej Harmatta. Menoslov zakladateľov: O. Harmatta, Arnold Fabian, Izidor Friedmann, Jozef Klein, Kuhárszky, Tomáš Malonyay, M. Rácz, .Toronszky