Tanitóegyesületi gyülés
Vyšší kruh spolku učiteľov Zemplínskej župy mal v Humennom (vyššia obchodná škola) 27. mája 1914 výročnú schôdzu. Program zachytený v 9 bodoch. Prihlášky prijíma Anton Hajko v Humennom do 24.05.1914.