Mulatságok
Správa o spoločenských podujatiach: v Humennom organizoval Humenský spevokol koncert spojený so zábavou, z ktorého výťažok šiel na samotnú činnosť spevokolu. * v Medzilaborciach evanjelický reformovaný cirkevný zbor (kalvíni) usporiadal spoločenskú zábavu s cieľom použiť zisk k zbierke na výstavbu kalvínskeho kostola. Podujatie pod patronátom kurátora L. Dókusa a dekana Jozefa Hutku.