Az egyház köréből
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Šandor Andrásssy) ako patrón farnosti daroval farský úrad rímskokatolíckeho farárovi Valentínovi (Bálint) Bélafy-mu. [Menovaný pôsobil predtým ako farár v (šarišských) Kapušanoch].