Meghivó : A "Gazdassági Bank Részvénytársaság"- - Harmatta, Ondrej
Text pozvánky na zakladajúcu schôdzu Hospodárskej banky, účastinnej spoločnosti v Humennom 20. júna 1914. Pozvánka je datovaná v Humennom 7. júna 1914.