A Zemplén vármegyei Ált. Tanitóegyesület Szinnai Járásköre-
Referát z výročnej schôdze sninskej sekcie Spolku učiteľov Zemplínskej župy v Snine 10. júna 1914. Menoslov predstavenstva spolku pod vedením predsedu - učiteľa Júliusa Horváthyho