Zemplén vármegye törvényhatósága-
Správa o zasadaní municípia Zemplínskej župy dňa 22. júna 1914. Zmeny personálne : viceprokurátor - Dr. Béla Adriányi, notár sirotskej stolice - József Diószeghy, dvaja slúžny - Andor Wieland a István Pauliczky a na miesto právnika základiny "Kesztenbaum" bol menovaný Dr. Ernest Bajusz