Érettségi vizsgálatok
Referát z maturitných skúšok konaných v Humennom v dňoch 23.-24.06.1914. Maturitní komisári: Dr. Vilmos Zorn [z Budapesti] a János Papp [riaditeľ-učiteľ priemyslovky spracovania hliny z Užhorodu]. Celkove prihlásených 29 študentov. Všetci zmaturovali. Menoslov podľa úspešnosti.