Occasió !
Inzerát obchodníka [s módnym tovarom] firmy Samueala Kleina o tom, že sa firma presťahovala do poschodov0ho domu Dr. Rácza na Hlavnej ulici v Humennom. Inzerát hovorí aj o zlacnení tovaru od 1 júla 1914 až do odvolania.