A trónörökös és neje Hohenberg Zsófia hercegnő...
Správa o tom, že židovská obecná škola v Humennom zaslala dňa 30. júna 1914 kondolenčný telegram do Viedne pri úmrtí následníka trónu [Františka Fedinanda 1863-1914] a jeho manželky veľkokňažny Zsofie Hohenberg. Z Viedne došiel späť ďakovný telegram. Dňa [4.07.1914] bude vo všetkých kostoloch v Humennom zádušná omša za menovaných.