Hivatalos tudósitás : Homonna nagyközség elöljáróságától... - Az előljárosság
Texty listov a poďakovaní od vojenského zásobovacieho oddielu z Košíc, ktorý cez Humenné sa presúval do Przemysle (PL). V Humennom bolo o útvar dobre postarané. Datované 9. augusta 1914 a evidované pod číslom 2465/1914.