Pályazati hirdetés - Kelemen, Koloman
Oznam o konaní konkurzu na obsadenie miesta učiteľa kreslenia k učňovskej škole v Humennom. Termín prihlásenia do 30. augusta 1914. Prihlášky prijíma riaidteľ-učiteľ Alex Cseh.