Gyüjtés a Vörös keresztnek
Správa o tom, že obvodný notár v Udavskom vydal písomnú výzvu na podporu Červeného kríža v septembri roku 1914. Priložený prehľad darcov postelného a osobného prádla, kníh a časopisov.