Homonna szive...
Informácia o tom, že v Humennom sa už pred 6 týždňami rozbehla dobročinná akcia, ktorá má za cieľ podporovať rodiny z ktorých živitelia odišli do vojny. Celkove sa už starjú o 60 rodín. V Humennom o.i sa vzdelalo 30 žien ako dobrovoľné ošetrovatelky Červeného kríža. Starajú sa aj o vojsko prechádzajúce cez Humenné poskytovaním občerstvenia.