Hős halottak temetése városunkban
Správa o tom, že v Humennom v septembri 1914 boli so všetkou poctou pochovaní dvaja neznámi vojaci, ktorí sem došli s vlakmi ranených. Pietna rozlúčka riaditeľ školy Alex Cseh. Hudobný doprovod: Tóni Dandás, kapelník mestský.