A Vöröskereszt Egylet javára...
Text finančného vyúčtovania z filmového predstavenia v Humennom 12.06.1917. Výťažok venovaný na fond Červeného kríža. Celkove 422 korún - 55,78 boli výdaje a tak čistý zisk daný na účet ČK bol 366 korún. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku.