Mindennemü férfi és női szövetek- - Büchler, Kálmán 18??-19??
Inzerát obchodníka s módnym tovarom Kolomana Büchlera z Humenného - ponúka v júli roku 1917 široký sortiment tovaru - látok všetkého druhu - znovuotvorenie