Tömegesen szöknek a hadifoglyok
Správa o tom, že vojenskí zajatci, ktorí pracujú v obci Jaroslav (Poľsko) hromadne ztadiaľ utekajú a chytili ich v obci Výrava a ďaľších v obciach Vyšný Žipov, Kamienka, Humenné. Z Košíc z pracovného tábora ušlí zajatci boli chytení v obci Ubľa.