Tilos a gummivásárlás
Obchodná a priemyslená komora v Košiciach vydala usmernenie pre Humenné, v ktorom sa zakazuje akékoľvek vykupovanie, spracovávanie gumy. Jediný rozdeľovník môže konať komisár pre túto záležitosť v Budapesti so sídlom na námestí Rudolfa V. K nariadeniu je možné nahliadnuť v Obchodnej a priemyselnej komore v Košiciach.