Nagymihályi Takarékpénztár Részvénytársaság (a pesti Magyar Kereskedelmi Bank subaffiliált intézete)... - Áruosztály [Oddelenie služieb]
Ponuka služieb horemenovanej sporiteľne v auguste roku 1917 (ako filiálky peštianskej Uhorskej obchodnej banky).