Felfedezett régi bűnök
Správa o odhalení rabovania, ktoré sa realizovalo po invázii Rusov roku 1914 v Humennom. Po troch rokoch sa podarilo podľa vecí zistiť zlodejov - 16 gazdov, ktorí po úteku obyvateľstva pred vojenskými udalosťami v roku 1914 sa pustili do rabovania. Zaistené boli veci v cene niekoľko tisíc korún.