Varróiskola
Správa o tom, že krajčírka Ružena Czukermann si otvorila v Humennom v auguste 1917 krajčírsky salón a organizuje v ňom kurzy strihov a šitia. Zahájenie kurzu v Humennom [2. septembra 1917].