Befejezik a felmentettek revízióját
Usmernenie ohľadom revízie osôb oslobodených od povinnej vojenskej služby. Gazodvia do 36 rokov (prehodnotenie v septembri 1917), gazdovia 36-47 roční (prehodnotenie v novembri 1917). Usmernenia ohľadom štátnych úradníkov, železničiarov, pracovníkov súdov, pôšt atď.