Kitüntetett orvosok
...v decembri 1917. " Dvorný radca" udelený titul pre riaditeľa verejnej nemocnice v Sátoraljaujhely Dr. Mórica Chudovszkeho a vojenského lekára Vavrinca Löcherera. Titul "kráľovský radca bol udelený okresnému lekárovi v Kráľovskom Chlmci.