Hétfőn és pénteken tilos zsiros ételeket kiszolgálni
Správa o nariadení uhorského ministerstva vnútra č. 3682/1917 ktorým sa zakazuje podávanie mastných jedál v hoteloch a hostincoch v pondelok a piatok. Platnosť nariadneia od 2. októbra 1917.