A felsőzempléni ref. egyház emlékünnepe
Správa o tom, že v Zemplíne (od Sátoraljaujhely až po Humenné) sa uskutočnia oslavy 400. výročia reformácie (31.10.1917). V Sátoraljaujhely pod vedením dekana Jozefa Hutku modlitby v kostole. Slávbnopstnú reč bude mať kalvíénsky farár zo Sečoviec Michal Péter, cirkevný zapisovateľ (Emléklapok az egyházmegye multjábol [Spomienkové listiny z minulosti cirkevného zboru].