Erdőtüzek
Správa o požiaroch v Humennom v novembri 1917 a 31. októbra 1917 v Remetských Hámroch. Požiar ohrozil aj sninské lesy a preto barón Ľudovít Fischer (slúžny) nariadil obyvateľstvu danej lokality aby spoločne hasili oheň, čo sa aj podarilo.