Óriási izgalom a tősdén - G. M. [= Gutlohn, Martin]
Glosa z pera regionálneho autora hodnotí stav na kapitálovom trhu. Budapeštianska burza pozastavila svoju činnosť na 4 dni v novembri roku 1917. Následne po otvorení nastúpila reforma burzy. Závislosť od dĺžky vojny