Köszönetnyilvánitás - Géczy, Istvánné [?]; Lengyel, Samuel
Verejné poďakovanie za realizáciu finančnej zbierky v rímskokatolíckom kostole a na cintoríne v Humennom dňa 1. novembra 1917. Zbierku zrealizoval Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa - sekcia humenská. Menoslov darkýň. Čistý zisk 350,48 korún poukázaný na podporu tuberkulóznych vojakov.