Meczner Gyula sulyos beteg
Správa o tom, že bývalý hlavný župan Zemplínskej župy Július (Gyula) Meczner podstúpil neúspešnú operáciu v novembri 1917 v sanatóriu Pajer v Budapesti a je v ohrození života