A vármegye közgyűlése
Správa o pripravovanom valnom zhromaždení municípia Zemplínskej župy dňa 4. decembra 1917. V programe o.i. voľba dvoch nových členov. O.i. vystúpia gróf A.Andráši (Humenné), A. Opitz (Michalovce), V.Meczner (Sátoraljaujhely), J. Némethy (Humenné).