Széchényi György gróf főispán esküvője
Správa o pripravovanom sobáši hlavného župana Zemplínskej župy grófa Juraja (György) Séčeni s grófkou Anastáziou Ziči, dcérou Álexandra Zičiho, hlavného maršala kráľovského dvora. Sobáš sa uskutoční 10.decembra 1917 v kaplnke Marianskej Kongregácie v Budapesti