Búcsuszó
Text písomnej rozlúčky finančného komisára Jozefa Molnára, ktorý sa nestihol rozlúčiť so širokou verejnosťou Humenného, ktoré opúšťa a tak to riešil písomnou formou v týždenníku Felvidéki Hirlap.