Felhivás : Homonna város nemesszivü közönségéhez! - Polák, Jozef
Výzva na podporu pre financovanie vianočných darčekov pre vojakov, ktorí sa nachádzajú v nemocniciach mimo svojho bydliska. Adresovať Úradu pre vojenské duchovesntvo alebo priamo vedeniu nemocnice.