Majd ha meglesz a béke
Správa o tom, že na popud Ilony Major vznikla v Humennom 20. januára 1918 komisia žien, ktorá sa postará o dôstojné prijatie vojenských zajatcov, ktorí sa budú vracať zo zajatia v Rusku.