Herceg Windischgrätz Lajos mandátuma : a miniszter üdvözlése
Text listu kniežaťa Lajosa Windischgrätza adresovaného humenskému advokátovi Alexovi Thoronszkemu v ktorom sa zrieka kandidatúry za poslanca Humenného s odôvodnením, že bol vymenovaný za ministra zásobovania