Elitélt szeszdrágitók
Správa o tom, že hlavný slúžny Humenného udelil pokuty za predražovanie alkoholu. Dostali ju: krčmár Emanuel Neumann z Humenného, hostinská Bernátné Herskovics a Jakub Groszman. Boli odsúdení na pokutu 200 korún a 8 dní väzenia. Väzenie sa dá kompenzovať 160 korunami.