Uj vállalat
Informácia o tom, že účastinná spoločnosť pivovar Michalovce zriaďuje - stavia v Humennom hotel. Bude v ňom len 6 izieb, ale s plným komfortom. Ku hotelu postavia aj reštauračnú časť, ktorú bude spravovať hore menovaný pivovar.