Meghivó : A mezőlaborci Takarékpénztár Részvénytársaság- - Az igazgatóság
Text pozvánky Medzilaboreckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti na 15. výročnú schôdzu, ktorá sa uskutoční 14. apríla 1918. Program schôdze