Előléptetés
Správa o tom, že predseda súdnej stolice v Sátoraljaujhely (HU), sudca Štefan (István) Oláh bol pracovne povýšený na kuriálneho sudcu. Menovaný svoju pracovnú karieru začínal v Humennom, kde sa stále rád vracia