Zemplénvármegye nemesen érző közönséghez : az édes apákhoz, az édes anyákohoz! - Séčeni, Juraj
Text príhovoru zemplínskeho župana Juraja Séčeniho (György Széchényi) o vzťahu uhorského kráľa Karola IV. ku potrebe rekrácie pre deti.