A homonnai állami felsőkereskedelmi iskolában
Správa o maturitných sklúškach na humenskej štátnej vyššej obchodnej škole v lete roku 1918. Maturitným komisárom bol riaditeľ-učiteľ priemyselnej školy v Užhorode.