Malonyay Tamás viszahelyezése és fogadtatása
Správa o úradnej reinštalácii hlavného slúžneho Humenného Tomáša Malonyayho do funkcie v júni 1918. Bol mimo Humenného 3 roky za nacti utŕhanie. Bezúhonnosť si musel hájiť pre súdnou stolicou v Košiciach. Slávnostné uvítanie v Humennom prostredníctvom: slúžneho Júliusa Pavleticsa, sudcu Štefana Géczyho a za dámy mesta Edené Ecsedy. Slávnostná večera s prípitkami - menoslov gratulantov