Hazatért orosz fogoly
Správa o tom, že bývalý riaditeľ Humenskej robotníckej poisťovne Armín (Áron) Székely sa vrátil z ruského zajatia, kde bol tri roky. Menovaný bol pridelený ku 66. pluku v Užhorode.