A villanymizériákról...
Správa o tom, že na výzvu týždenníka FH sa už upravilo elektrické osvetlenie pre podniky a domácnosť v meste Humenné v novembri roku 1918, ale pouličné osvetlenie je nedostatočné, resp. žiadne, čo v čase večných nepokojov, vojenských zbehov a pod. vyvoláva medzi obyvateľmi nepokoj.