Föispáni kinevezés
Správa o vymenovaní do funkcie hlavného župana Zemplínskej župy v novembri 1918 Bélu Buzu. Menovaný je bratom Barna (Barnabáš) Buzu, ministra poľnohospodárstva. V poznámke je upozornenie, že fámy okolo rozdelenia župy na dva celky nie sú opodstatnené.