Leánygimnázium Kassán
Správa o tom, že v roku 1901 sa pripravuje otvorenie dievčenského súkromného gymnázia v Košiciach. Učite+mi sa stanú stredoškoslkí profesori pôsobiaci v meste, ale riaditeľstvo budú mať samostatné.